Cine suntem

Aparent suntem două persoane normale din punct de vedere a definiţiei humanoizilor. Dincolo de prima impresie ne conturam cu idei şi păreri diferite, ajungând uneori să ne contrăm pe aceeaşi problemă în antiteze neaşteptate şi controverse filozofice. Totuşi, imaginaţia noastră parţial bolnavă ne concluzionează gândurile într-un deznodământ comun.

Teddy etv un tip romantic, simplist şi rătăcit într-o lume în care nu pare să îşi găsească locul. Desprins dintr-o porţiune de istorie îndepărtată, e un caracter rarisim în zilele noastre, e caracterizat printr-o modestie extremă. Gândurile sale vor fi exprimate aici în adevărata lor trăire şi valoare.

Bogdy fmb e un tip activ, plin de viaţă, adaptat perfect fiecarei intemperii pe care i-o pregăteşte viaţa. Relaxat, plin de linişte interioară, sufletul sau pare o contradicţie a vieţii în care trăieşte. Legătura dintre interior şi realitatea în care îşi duce veacul, se face prin cuvintele pe care le aşterne cu măiestrie, ca un adevărat poet dedicat oamenilor rătăciţi care caută regăsirea.

Ambii scriitori sunt oameni modeşti, porniţi pe drumuri diferite, încrezători în soartă şi convinşi categoric de egalitatea balanţei în viaţă. Contradicţiile lor  vor fi expuse aici în forme diverse căutând soluţii în banalitatea şi mai ales complexitatea vieţii în care trăim. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: